NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

SKAM NL

18 maart start het tweede seizoen van de veelgeprezen online dramaserie SKAM NL. De serie zoomt in op het leven van een groep 16/17 jarigen; hun eerste liefdesrelaties, de zoektocht naar grenzen, eigen principes en de druk die het najagen van dromen en ambitie met zich meebrengt

Het eerste seizoen maakten we kennis met de vriendinnengroep van Isa, Engel, Imaan, Janna en Liv. We zagen hoe de relatie tussen Isa en haar vriendje Kes afbrokkelde maar ook hoe dit Isa hielp haar onafhankelijkheid te vinden. De verhaallijn van seizoen 2 focust zich op de zelfverzekerde zestienjarige zangeres Liv en haar ontluikende liefdesrelatie met de mysterieuze ouderejaars Noah.
 
Authenticiteit is een belangrijk uitgangspunt voor SKAM NL. Persoonlijke talenten van de, veelal debuterende, acteurs zijn in de personages en verhaallijnen van de serie geïntegreerd.
 
Het verhaal van de serie voltrekt zich chronologisch en maakt gebruik van verschillende online storytelling elementen: dramascènes, flarden uit persoonlijke WhatsApp gesprekken en Instagram posts. Alle content wordt synchroon met het leefritme van de jongeren online gepost (Youtube en SKAM.nl). Zo zal een scène of social media-activiteit die zich midden in de nacht afspeelt, ook op dat moment online worden gezet. De scènes worden verpakt in online video’s die gedurende de week online verschijnen. Wekelijks worden de scènes gebundeld uitgezonden op televisie (NPO3). De muziek uit de serie is te beluisteren via een SKAM NL playlist op Spotify.

SKAM NL is een NTR remake van de vierdelige Noorse wereldwijde successerie SKAM, wat in het Noors 'schaamte' betekent. 
 
SKAM NL is vanaf maandag 18 maart online te volgen via www.skam.nl en het SKAM NL Youtubekanaal.
De TV uitzending is vanaf dinsdagavond 26 maart wekelijks te zien om 22.45 uur op NPO3.
 
Regie: Bobbie Koek & Floor van der Meulen
Scenariobewerking: Ashgan El-Hamus
Met: Zoë Love Smith, Monk Dagelet, Suus de Nies, Bo van Borssum Waalkes, Sara Calmeijer Meijburg, Reiky de Valk, Florian Regtien, Melisa Diktas, Joep Hendrikx en Noah Canales.
Producent: NTR

Downloads

SKAM NL seizoen 2 still Noah

SKAM NL seizoen 2 still Liv

SKAM NL still 1

SKAM NL still 3

SKAM NL still 5

SKAM NL still 6

SKAM NL still 7

SKAM NL still 8