NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

Iedereen verlicht

In het NTR programma Iedereen Verlicht reist presentator Narsingh Balwantsinghin in zijn tuk tuk door het land op zoek naar mensen die op een of andere manier op zoek zijn naar persoonlijke verlichting. Voor de een betekent dat een leven in meer spirituele zin, voor de ander een leven meer afgestemd op maatschappelijke duurzaamheid en voor een heleboel andere mensen iets daartussenin. Zijn we uiteindelijk niet allemaal op zoek naar balans, geluk en liefde?

Vanaf zondag 24 februari t/m 7 april  is een nieuwe serie afleveringen te zien om 16.25 uur op NPO2.

In aflevering 7:  7 april 2019 16.25uur  NPO 2:

Michiel van der Pols is oud-marinier, die ooit werd uitgezonden naar Irak. Hij kwam er uiteindelijk achter dat hij een hoog sensitief persoon is en dat de marine niet echt zijn ding is. Tegenwoordig helpt hij mensen dichter bij hun gevoel te komen door zijn doorbraaksessies.

Suzanne Klaassen had genoeg van haar baan als communicatie-expert. Om haar hoofd leeg te maken ging ze regelmatig joggen op het strand. Op een dag zag ze een grote krat liggen met daarop de tekst: “doe mee, verlos de zee”. Dat was voor haar het begin van “Juttersgeluk”, een organisatie die elke week het strand schoonmaakt en van het afval nieuwe producten maakt. Dat doet ze met mensen die ‘net buiten het arbeidsproces vallen’.  

 

Voor Dennis Kivit is muziek van levensbelang. Hij zingt en speelt piano en gitaar. Muziek is voor hem een middel om innerlijke vrede te ervaren en mensen te inspireren dichter bij zichzelf te komen. Zo geeft hij meditatieconcerten, waarbij de deelnemers de muziek voelen en zo van binnen stil worden.

 

Downloads

Iedereen Verlicht Narsingh ©Frank Ebbe

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht tuk tuk