NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

Iedereen verlicht

In Iedereen Verlicht reist Narsingh Balwantsingh in zijn tuk tuk door het land en ontmoet hij mensen die op een of andere manier op zoek zijn naar persoonlijke verlichting en meer levensgeluk. Voor de een betekent dat een leven in meer spirituele zin, voor de ander een leven afgestemd op maatschappelijke duurzaamheid en voor een heleboel andere mensen iets daartussenin. Wat bezielt hen en hoe zijn zij tot hun nieuwe inzichten, tot ‘verlichting’ gekomen?

 

 

In aflevering 8:  17 november 16.25uur NPO 2:

 

Trijntje Oosterhuis is een van de beste zangers van Nederland. Samen met Anouk Taytelbaum, een psycholoog met een grote praktijk in Amsterdam, heeft ze Soulful Mind Sessions opgericht. Dat is een platform voor inspirerende workshops om door middel van zingen in je kracht, je waarheid, te komen.

 

Jacqueline Beemsterboer is 24 jaar als haar enige zus Nadine wordt vermoord door haar ex-vriend. Geholpen door haar spirituele pad van zelfbewustwording heeft ze hem, 13 jaar later, kunnen vergeven en wil ze graag met hem in gesprek gaan in het forensisch psychiatrisch centrum ‘De Oostvaarderskliniek” in Almere. Narsingh volgt Nadine bij dit bijzondere moment.

Downloads

Iedereen Verlicht Narsingh ©Frank Ebbe

Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht

15okt Iedereen Verlicht Bunschoten

Iedereen Verlicht tuk tuk

Iedereen Verlicht Narsingh

Narsingh met Jacqueline Beemsterboer

Jacqueline Beemsterboer bij TBS kliniek