NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

3Doc

3Doc laat eigentijdse documentaires zien over maatschappelijke en culturele onderwerpen die (ook) interessant zijn voor een jonger publiek. 

De komende periode worden de volgende 3Docs uitgezonden:
25 dec - George Michael (HH)
27 dec - Unknown Brood
28 dec - Queen - Rock the world (HH)
29 dec - Duran Duran - There is something you should know


Unknown Brood - 27 dec 22.55 uur NPO 3
Op woensdag 11 juli 2001 springt rock ‘n roll muzikant en schilder Herman Brood van het dak van het Hilton hotel. De wijze waarop hij een einde aan zijn leven maakt is net zo extravagant als dat hij het leven heeft geleefd. Herman heeft in zijn eigen video’s, liedteksten en interviews een kruimelspoor achtergelaten dat antwoord geeft op de vragen die zijn dood heeft opgeroepen. Unknown Brood duikt in het verleden om met dit niet-eerder vertoonde materiaal en de mensen die het dichtst bij hem stonden de belangrijke momenten te herbeleven. Broods leven was vanaf het begin tot het einde een worsteling tussen het zijn van een mens of het worden van een mythe. Op 11 juli kwamen die twee paden samen.


Duran Duran  - There’s Something You Should Know - 29 dec 23.35 uur NPO 3 
Duran Duran geldt als icoon van de New Romantic muziekstroming van begin jaren ’80. Hits als The Reflex, 120 miljoen verkochte albums en verschillende ups en downs later is de muzikale creativiteit na vier decennia nog niet opgedroogd. De tieneridolen van toen vertellen smakelijk over hun plotselinge megasucces en laten ons toe in het repetitielokaal en bij de voorbereidingen op hun laatste concert van de Paper Gods tour in Tokyo.
 

Downloads

25dec George Michael (HH) Caroline True

27dec Unknown Brood 1

27dec Unknown Brood 2

27dec Unknown Brood 3

28dec Queen Rock the world (HH)

27dec Unknown Brood - David Hollestelle

29dec Duran Duran ©Magus Entertainment

29dec Duran Duran 2 ©Magus Entertainment

29dec Duran Duran 3 ©Magus Entertainment

29dec Duran Duran 4 ©Magus Entertainment

29dec Duran Duran ©Back2Back Production LTD