NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

2Doc

Onder de noemer 2Doc zijn op NPO 2 wekelijks boeiende documentaires van  verschillende omroepen te bewonderen. www.npodoc.nl 

De NTR zendt binnenkort in 2Doc uit:
4 februari: Ganz - How I lost my Beetle - 22.40 uur(Suzanne Raes)


Ganz - How I lost my Beetle

Josef Ganz, auto-ingenieur en redacteur van het vaktijdschrift Motor-Kritik, verrast Duitsland als hij in 1932 in een revolutionaire kleine auto verschijnt. Het is zijn droom: een lichte en wendbare auto die iedereen zich kan permitteren. Hitler, net aan de macht, deelt zijn droom. Alleen is er in zijn Duitsland geen plek voor de Joodse uitvinder Ganz.
Dit is het tragische verhaal van de man wiens ontwerpen en ideeën leiden tot de uitvinding van de Volkswagen Kever, maar die uiteindelijk alles kwijtraakt. In de film brengen Ganz’ familie en bewonderaars zijn verloren erfgoed weer tot leven.Wil je niet langer wachten op de tv-uitzending om een documentaire te kijken? Dat kan! Vanaf nu kun je iedere zondag al alle films van de komende week bekijken. Weten welke je móet zien? Meld je hier aan voor de 2Doc Weekly en ontvang iedere zondagochtend een nieuwsbrief met tips in linkjes om meteen te kijken.

Downloads

4feb Ganz: How I Lost My Beetle

18feb 2Doc: Satudarah-hh

18 feb Satudarah-lid Barend. Foto: De Familie

29feb 2Doc De keuze van mijn vader-HH

Ganz_Still1

Ganz_Still2

Ganz_Still3

Ganz_Still4

Ganz_Still5