NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

Verborgen verleden terug in september

24 mei 2018

Het NTR-programma Verborgen verleden keert dit najaar terug met zes fonkelnieuwe afleveringen.

Ook in deze zesdelige reeks zien we interessante hoofdpersonen, onbekende voorouders en verrassende familiegeschiedenissen. Soms zijn de verhalen klein en privé en gaan ze over de liefde of over uit de hand gelopen burenruzies en vechtpartijen. Soms gaan ze over de grote geschiedenisverhalen: over de avonturiers die hun geluk zochten in de koloniën, over uitwassen als slavernij en uitbuiting.

Zo is elke aflevering een ontdekkingsreis voor de hoofdrolspelers van dit najaar. Die hoofdrolspelers zijn: Youp van ’t Hek, Karin Bloemen, Willie Wartaal, Astrid Kersseboom, Kees Prins en Georgina Verbaan. De nieuwe reeks start op zaterdag 8 september met Youp van ’t Hek en eindigt op 13 oktober met Georgina Verbaan. Vanaf 8 september, elke zaterdag om 20.25 uur op NPO 2: verrassende voorouders in Verborgen verleden.

Verborgen verleden wordt sinds 2010 door de NTR uitgezonden en is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are? Verborgen verleden wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. Ook wordt gebruik gemaakt van de expertise van CBG | Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra.

Zie ook: www.verborgenverleden.nl