NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

Nieuws

05 oktober 2015

Laura Hogendoorn nieuwe presentator Zapp Weekjournaal

Het Zapp Weekjournaal heeft een nieuwe presentator. Laura Hogendoorn, bekend van het televisieprogramma Goedemorgen Nederland (WNL). Zij volgt Tamara Seur op die deze zomer weer terugkeerde naar het NOS Jeugdjournaal. Op zondag 18 oktober maakt Laura Hogendoorn haar debuut.

01 oktober 2015

NTR lanceert Beste Vrienden Quiz app

Waar en wanneer je wilt de Beste Vrienden Quiz spelen? Dat kan vanaf maandag 5 oktober, want dan is de populairste quiz van Zapp beschikbaar als app.

31 augustus 2015

Ont: tragikomisch hoorspel

De NTR en Aletta Becker Producties presenteren Ont, een tragikomisch hoorspel in vijf wekelijkse afleveringen. Het is gebaseerd op ‘Het Boek Ont’ van Anton Valens.

25 augustus 2015

Veel nieuwe programma’s bij NTR

Een nieuw programma met André Kuipers over de ruimte, een nieuwe show van Jörgen Raymann op vrijdagavond, een geschiedenisserie over de jaren zestig, een opvallende mix van voetbal en dans in ADO Danst en een jubileum van Het Uur van de Wolf met bijzondere documentaires over Jeroen Bosch en Boudewijn de Groot.

23 juli 2015

Zes nieuwe films in jubileumjaar ONS

Onder de titel One Night Stand presenteren NTR, VARA en VPRO dit jaar voor de tiende keer zes nieuwe films, gemaakt door veelbelovende regisseurs en talentvolle schrijvers.

23 juli 2015

Love Exchange inspireert de wereld

Tijdens Amsterdam Gay Pride (AGP) komt de wereld bij elkaar. Nog meer dan voorheen inspireert de hoofdstad dit jaar via Love Exchange, een vijfdaags evenement binnen AGP, waarbij de liefde centraal staat.