NTR Perssite


Alle informatie over de tv-programmering van de NTR

Nieuws

04 april 2016

Nieuwsuur scherpt format aan

Nieuwsuur ziet er vanaf vanavond anders uit. Het dagelijkse nieuws- en achtergrondprogramma van de NOS en NTR op NPO 2 scherpt zijn format aan om kijkers nog beter te bedienen.

16 maart 2016

100 proefpersonen gezocht voor nieuw tv-programma Het Instituut (BNN/NTR)

Unieke wetenschap en unieke tv: Joep van Deudekom en Rob Urgert sluiten 100 mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede. Ze gaan wetenschappelijk los op deze mensen, maar worden gelukkig bijgestaan door de meelevende Sophie Hilbrand.

18 februari 2016

Met een Snapje? weet jij hoe het zit

Wanneer eindigt een werkwoord op -d of -dt? Hoe tel je breuken op? En hoe onthoud je rijtjes makkelijker? De NTR legt je voor eens en voor altijd uit hoe het zit, met de Snapjes. Met muziek van De Staat, Maaike Ouboter, Racoon, Akwasi, Lucas Hamming, Sonja van Hamel en A Whole Lotta People.

14 januari 2016

Danny Ghosen naar NTR

Televisiemaker en presentator Danny Ghosen gaat vanaf voorjaar 2016 met productiehuis CCCP meerdere programma’s maken voor de NTR.

02 december 2015

Sprekend Nederland

De NTR lanceert woensdag 2 december een Groot Nationaal Onderzoek naar alle Nederlandse accenten, tongvallen en dialecten, genaamd ‘Sprekend Nederland’.

26 november 2015

One Night Stand 11 in productie

Na het afgelopen jubileumjaar van One Night Stand en tien succesvolle edities gaat nu de elfde serie One Night Stand films in productie.

19 november 2015

NTR lanceert Schooltv app

Waar en wanneer je wilt, jouw favoriete video’s bekijken en opslaan van Schooltv.nl? Dat kan! Vanaf nu is de nieuwe Schooltv app te downloaden op je mobiel via iOS of Android.